Start van Uitzonderlijk Design!

Hoe en wat over mijn bedrijf.

Start van Uitzonderlijk Design

Als aller eerst laat mij me voorstellen, ik ben Marijn Boeve, 18 jaar en heb een passie voor websites maken. Ik volg een opleiding tot Applicatie Ontwikkelaar en vond het tijd voor een volgende stap. Ik wou graag de skills die ik heb geleerd in het echt toepassen, en zodra daar ook vraag naar was ben ik begonnen met het opzetten van een bedrijfje. Op 3 november 2020 was het dan eindelijk zo ver, de start van Uitzonderlijk Design! Ik wil graag maatwerk leveren voor de klanten, zodat hun website of applicatie zo goed mogelijk benut kan worden. Het maatwerk zal vooral in Laravel zijn of in sommige gevallen wordpress, Laravel is een framework waar daar snel een applicatie of website live kan. Het framework is gebaseerd op php dus het is super flexiebel.

8 november 2020